Ta’ med os på ferie – ferien er slut

Tirsdag gjaldt det Bornholms vestkyst. Først skulle vi dog lige sende Mads med færgen til Jylland. Det har været nogle dejlige uger sammen med ham, og jeg synes at afskeden bliver sværere og sværere for hver gang 😦 Men i bund og grund hænger det nok sammen med at vores forhold er blevet så meget bedre det sidste år, så jeg klarer det. Det er nemlig meget mindre konfliktfyldt nu både ift søskende og forældre. Men afsted det skulle han, det kære delebarn 😀

Vi andre tog bussen til Hasle. Vi var først nede på havnen, men man blev jo i tvivl om det var sommerferie eller efterårsferie vi var på :-/ Så vi gik op i hallen, hvor der var legeland med trylleri. 

 
Bagefter var planen en tur til Jons Kappel og videre til Vang. Men Victor var efterhånden så fyldt med indtryk efter to uge med gang i den, at vi ændrede planer. Jeg tog til Gudhjem med drengene, og Flemming og Luna tog på hygge/indkøbstur til Rønne. Aftenen gik med afslapning, skærm og skærmning. 

Onsdag var feriens sidste dag på Bornholm. Så da vi havde pakket og gjort rent gik vi på det lokale røgeri og spiste fisk 

 
Bagefter tog mor og datter på tøsetur til Baltic Sea Glass 

    
   

Home sweet home 🙂 

 

2 thoughts on “Ta’ med os på ferie – ferien er slut

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s