Ta’ med os på ferie – fredag

Klokken lidt i fem fredag morgen fik jeg besøg af en varmedunk. Albert var så varm, at jeg flyttede min arm, da hans ryg rørte den. Han havde samtidig meget ondt i hovedet, så jeg gav ham en Panodil og lidt tykmælk. Planen for dagen var egentlig Brændegårdshaven – også kaldet Joboland – men den tur hang vist i en tynd tråd for yngsten 😦 Da han vågnede nogle timer senere, var han ikke selv i tvivl om at han skulle med. Så afsted vi kom med planer om en trækvogn til Albert. 

Vi havde en hyggelig dag. Vores teenager tog hjem om eftermiddagen for at se Tour de france. Vi andre blev og legede videre.  

    
   
Som det tydeligt ses, virker Albert ikke specielt syg. Han tog dog nogle enkelte hvil i vognen og spiste ikke så meget, men ellers tonsede han rundt stort set som han plejer. Han blev varmere og varmere som dagen gik og feberen steg. Og da vi kom hjem, var han flad. Så mens vi andre grillede med de gode gamle engangsgrill lå Albert og så Disney Sjov 

 
Efter aftensmad gik vi voksne og Luna en tur i Gudhjem og så noget gadeteater  

 
Og Luna lavede sjov med min mobil 😀 

    
  


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s