Så skete der da lidt

Ud over den sæl, der havde forvildet sig op på land tidligere i dag, så skete der også andre ting. Flemming er kommet med i kystredningstjenesten. På øen er der en redningsbåd, som der længe har været snakket om skulle udskiftes. I går kom der så en ny båd på prøve. Skal vi ikke bare sige, at den tiltrækker lidt opmærksomhed 😀 

I dag skulle folkene i kystredningstjenesten igang med at læres op i den. Det indebar bl.a en sejltur. Den kan sejle 42 knob, hvilket svarer til ca 75 km/t, eller 15 min til Bornholm. Så hurtigt sejlede de dog ikke i dag, da der var lidt vind og bølger. Men fra land så det ret vildt ud og de tog nogle flyveture hen over bølgerne. Jeg opgav at få nogle brugbare billeder på afstand, så I må nøjes med nogle fra havnen. 


Flemming skulle også prøve at styre. Ja det er åbenbart nødvendigt med hjelme for at sejle den.

Efter skole var der et par drenge, der var noget interesserede i båden, så vi måtte over på den anden ø og kigge nærmere på båden. 

  

I dag havde vi også besøg af vel Danmarks mindste tankskib. De fire olietanke skulle fyldes op.  Når den kommer sejlende er det meste af det røde under vand.


Dagen sluttede af med et smadret glas. Heldigvis var vi færdige med at spise, da Albert lige vil have lidt mere vand og rækker glasset ind over tallerkenen. Om glas og tallerken støder sammen ved jeg ikke, men der er glasskår ud over det hele. Ikke bare nogle få store, der lige kan samles sammen. Nej glasset er totalskadet. På gulvet, på hans tøj, på bordet, i hans hånd. Heldigvis sidder de helt overfladisk, men flere er så små, at jeg må have fat i et pincet og så dreje hånden i lyset for at se dem. Ingen kom til skade, men det var da lige en forskrækkelse at slutte dagen med. 

 
Skal vi ikke bare aftale at i morgen bliver en stille og rolig dag 🙂

  

  

2 thoughts on “Så skete der da lidt

  1. Lige en frisk hilsen fra familiekomsammen, hvor i var savnet. Vi skulle hilse. Vi fik også fejret og sunget for Ellen. Vi var 23 voksne og 13 børn. Børnene muntrede sig i sportshallen, og det blev traditionen tro spillet rundbold.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s