Pausen er slut

Af forskellige årsager har jeg haft en pause fra bloggen. Flemming har været fire uger på brandkursus, min skulder har drillet mere end jeg synes er lige sjovt hver dag og jeg har været nogle gange på Bornholm til kontrol på sygehuset, til genoptræning og kontrol med Albert. Alt i alt har jeg været brugt og haft brug for ro til mig selv og familien. 

Men nu er jeg klar igen 🙂 Jeg har ikke kunnet lade være med at tage billeder, og dem skal I jo ikke snydes for 😉

Da brandkurset var vel overstået med tre beståede eksamener, blev de nye røgdykkere hentet med Elephanten. Og de skulle naturligvis have en god velkomst da de kom hjem.  

     

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg har en svaghed for naturbilleder og ederfugle. Sidst nævnte har vi mange af for tiden og mange hunner kommer med deres unger.  

         

Nogle vælger meget mærkelige steder til reden.  

 

Til sidst skal I da ikke snydes for et billede fra aftenens gåtur.  

 
Jeg glæder mig til igen at dele oplevelser, store som små, med jer, og jeg bliver rigtig glad, når der er nogen, der lægger en kommentar 🙂

5 thoughts on “Pausen er slut

  1. Hej Charlotte
    Dejligt at høre fra dig igen
    Håber skulder snart er ok igen 🙂 glæder mig til de smukke billeder fra Christiansø
    Mvh Mette

    Like

    • Hej Mette
      Skulderen ender nok med en operation men skal lige scannes først, så det har desværre lange udsigter, og det er min tålmodighed ikke god til ;-/

      Kh Charlotte

      Like

  2. Tak for de timer vi havde sammen, og tak for jeres gæstfrihed. Karen Johanne og jeg har nydt hver dag, og er betaget af fuglelivet, og især edderfuglene.Jeg nød også børnene de dage de var der.
    Kh.farmor

    Like

  3. Åhhhh nej Charlotte, det er da noget hø
    Håber det bedste !

    Min nabo her i Jylland er bornholmer har lige hørt hende om hun kender nogen der vil bytte bolig med jer

    Like

Skriv en kommentar