Første vaskeklud og flere på vej

Som jeg skrev sidst, så har jeg været ved at prøve et nyt mønster. Det gik forbløffende hurtigt med at få styr på det, og på trods af at jeg ikke strikker hurtigt, så havde jeg hurtigt en færdig vaskeklud. Der kom en hæklet kant af fastmasker hele vejen rundt og en lille løkke så, den kan komme op og hænge.

IMG_5213.JPG

IMG_5214.JPG

Victor har taget den til sig, så Luna og Albert måtte op og finde farver på lageret, så de også kan få en vaskeklud.

IMG_5215.JPG

Så nu ved jeg, hvad jeg skal have med til København i næste uge 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s