Alberts tanker om sulen

Først lidt baggrund. På Christiansø har vi en sule. Det er en fugl, der normalt hører hjemme på Færøerne og Shetlandsøerne. Af uforklarlige årsager er den kommet til Christiansø. Der er kun den ene og den har været her i 3-4 år efterhånden. Sulen bor nede på havnen og har en elstander som mage 🙂 Den bygger rede, hvilket er fuldtidsarbejde, da den af og til ryger i havnen, og så er det forfra igen. Jeg synes, at det er en flot fugl, men der er også noget lidt skræmmende ved den. Næbbet er ret langt og den er ikke bange for at bruge det, hvis man kommer for tæt på. Øjnene er bestemt heller ikke udpræget rare.

IMG_5164.JPG

En dag i sidste uge da jeg gik på havnen sammen med Albert, siger han, at sulen aldrig får børn. Det måtte jeg jo give ham ret i, eftersom der kun er en sule herovre. Albert tænker lidt videre og siger så: “Hvis den får børn, så bliver det strøm-børn” 😀

IMG_5162-0.JPG

2 thoughts on “Alberts tanker om sulen

  1. Pingback: Lidt fra Albert og Victor, eller noget om katalysator og en salgsvideo | kringlet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s