En boganbefaling

Når jeg sidder på biblioteket, sker det jævnligt, at jeg får anbefalet en bog fra en anden. Det er heller ikke usædvanligt, at jeg står med en bog, der skal sættes på plads, men som jeg lige er nød til at læse bagsiden af først, fordi den virker interessant på omslaget eller titlen. Jeg er derfor begyndt at tage billede af forsiden og gemme i en mappe, så jeg ikke glemmer dem.
Den seneste der er blevet læst gjorde et stort indtryk og satte nogle tanker igang om nogle af livets svære spørgsmål. Jeg blev fra starten fanget af bogen og havde mere end almindeligt svært ved at lægge den igen. Den endte da også med at blive læst på 4 dage. Det kostede nattesøvn, fordi jeg bare lige skulle læse til næste kapitel…
Den krøb ind under huden, og jeg har sjældent fældet så mange tårer til en bog. Men jeg havde ikke noget valg. Jeg kunne ganske enkelt ikke forhindre det 😉

Bogen det drejer sig om er denne. Jeg kan varmt anbefale den!

IMG_4945.JPG

2 thoughts on “En boganbefaling

    • Uh det er en af de ting jeg altid glemmer, når jeg sidder med pindene. Må øve mig i at huske lydbøger. Bruger du e-reolen?
      Kh Charlotte

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s