Næsten ny stue

I forbindelse med at hyblerne og gl.kro er ved at blive renoveret, er der nogle brædder, der bare skulle kasseres. De brædder tog Flemming og så muligheder i. De kunne bruges til hylder i vores stue.
Vi har hidtil haft en væg, hvor der stod en bogreol. Men den passede ligesom ikke ind. Vi havde snakket om, at der skulle en hylde op over, men havde ikke fundet det optimale. De ting vi havde snakket om, som måske kunne bruges passede ikke til reolen, og så havde vi problemer med den. Men de gamle brædder kunne løse begge problemer 🙂 Så i løbet af ugen har Flemming været igang med at lave beslag og gøre brædderne klar til at komme op og hænge. Beslagene skulle matche det rustikke look i brædderne, og det synes jeg er lykkes rigtig godt.

Lørdag begyndte vi at bore huller i væggene. Stuen blev forbudt område for børnene, så vi kunne arbejde i fred og ro. Der var heller ikke meget sjovt at komme efter i stuen.

IMG_5911.JPG

Det færdige resultat er vi rigtig glade for. Det passer så godt til at det er et gammelt hus, og jeg er vild med det rå træ. De skrå hylder er de nye boghylder

>
IMG_4969.JPG<br /

IMG_4970.JPG

IMG_4971.JPG

IMG_4975.JPG

IMG_4977.JPG

IMG_4976.JPG

2 thoughts on “Næsten ny stue

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s