Godt nytår derude

Pyh jeg synes det er svært at komme i gang med at skrive igen efter så lang pause. Det var jo ikke meningen, at der skulle gå så lang tid. Det skete bare helt af sig selv… I december ville jeg først skrive et glædelig jul-indlæg, men så var det pludselig blevet efter jul. Så tænkte jeg, at det måtte blive et godt nytår-indlæg, men så havde vi pludselig januar. Sandheden er, at vi har haft rigtig meget at se til i december, så jeg har prioriteret familien over bloggen. I december endte jeg med at have 8 dage hjemme i alt. Det var for lidt, og hvis jeg selv kan bestemme, så gør jeg det ikke igen. Jeg kunne godt have haft få dage mere hjemme, men så skulle jeg bare afsted på andre tidspunkter. Vi var nemlig så heldige, at i forbindelse med Flemmings forældres guldbryllup, skulle Luna til tandlæge og på vej hjem, skulle Albert til børnelægen. Da vi skulle over til jul, skulle Victor omkring Hvidovre, men pga. vejret, tog vi afsted en dag endnu tidligere. Alt gik godt, og vi havde en dejlig juleferie i Jylland hos vores forældre 🙂 Afslutningen på et år og starten på et nyt, er et oplagt tidspunkt til at kigge lidt frem og tilbage. Så det har jeg gjort 😉 Jeg har siddet og kigget på det seneste års blogindlæg og billeder. Og sikke et år! Det var virkelig en god stund for mig selv med min the at have tid til at mindes gode oplevelser. Jeg er rigtig glad for, at jeg har taget så mange billeder i løbet af året og fået skrevet lidt til dem. Det gør det så meget nemmere og hurtigere at tænke tilbage og glædes. Der er billeder af fantastisk smuk natur. Af dejlige børn. Fra sejlture jeg helst vil glemme, men som alligevel er en del af livet på en ø. Af mennesker vi har mødt, som jeg sætter stor pris på og er glad for er en del af vores liv 🙂 Året bød også på grænser, der blev overskredet. Den største var nok, da jeg var på brandkursus. Det kan I læse mere om her. Jeg har også skrevet lidt om, at jeg er begyndt at hoppe i vandet udenfor normal badesæson. Når jeg kigger tilbage på det jeg skrev dengang, så kan jeg godt se, at vi var meget nye og ikke vidste, hvad vi reelt gik ind til 😀 Siden har vi to nye været igennem en stor udvikling. I starten kunne vi gejle hinanden op til at vandet virkelig var koldt, når vi gik over til badebroen. Så vi forsøgte altid at snakke om, hvor godt det blev – bagefter – for så var det en god oplevelse at komme i. Nu kan vi sagtens snakke om at det sikkert er koldt, men vi overvejer ikke at droppe det pga. temperaturen, for det er så godt bagefter, at vi alligevel gør det. Det der kan få os til at droppe det nu, er hvis det blæser så meget at det rent sikkerhedsmæssigt ikke er forsvarligt at gå i. I dag gik vi i vandet i snevejr. Det er vist det vildeste, jeg har prøvet indtil nu. Lidt billeder fra det meget forskellige vejr vi trodser.

IMG_4531.JPG

IMG_4566.JPG

IMG_4646.JPG

IMG_4922.JPG

Når jeg kigger tilbage, så kan jeg se, at Mads og Sixten var i vandet sidst i marts sidste år, og at vandet på det tidspunkt lå på ca 5,2 grader. Jeg ved ikke helt, om vi har slået det endnu, men vi er meget tæt på 😉

I årets løb har vi haft mange besøg. Det har været skønt og en fornøjelse, og noget vi sætter stor pris. Vi håber, at der også i år er nogen, der har lyst til at besøge os og se vores dejlige ø 🙂 Jeg håber i hvert fald, at jeg igen til sommer kan hygge mig med venner mens solen går ned over Græsholm. Hvis vi skulle være så heldige, at I har lyst til at besøge os, og synes det kunne være hyggeligt at vi var hjemme samtidig, så må I gerne snart sige til, da Flemming skal have planlagt sin ferie. Jeg er væk med børnene i uge 29, men ellers er der frit spil.

Året 2014 blev også året, hvor vi/Victor fik et kæledyr. Han havde længe ønsket sig et marsvin, og da genboen også skulle have et, blev vi enige om at Victor skulle have lov, og så kunne de bo sammen. Vi havde en stor forventning om, at det ville give Victor noget godt at have et kæledyr. Men desværre viste det sig, at han ikke rigtigt gad alligevel. Det var ikke så slemt i sommers, men jo koldere det blev, jo længere blev der om på den anden side af øster længe for at hente den. Efter efterårsferien besluttede vi, at det også var Lunas marsvin. De fik at vide, at hvis de ikke dagligt var ovre og snakke med hende, havde hende med hjem, gjorde rent i buret osv, så skulle vi ikke have hende mere. Desværre hjalp det ikke det store at de var to om arbejdet, for de forventede begge at den anden gjorde tingene, og blev irriterede på os, når vi mindede dem om hende. Til sidst tog vi beslutningen om, at det ikke var et ok dyreliv hun havde, så hun måtte dø. En af mændene på øen har før hjulpet andre af med et dyr, men han var på ferie og kom først hjem nogle få dage senere. I mellemtiden var der en af de andre, der hørte om vores planer, og så endte vores marsvin med at blive bortadopteret til en dyreelsker, hvor hun helt sikkert har et godt liv 🙂

I det forgangne år har jeg fundet en hobby, som jeg synes er ret hyggelig, og familien har vist heller ikke noget imod den. Jeg har opdaget, at det faktisk er ret sjovt at pynte kager. Det er ikke noget jeg har beskæftiget mig med før. Jeg har beundret andres værker, men været overbevist om, at det var ikke noget for mig. Den tålmodighed var jeg sikker på ikke var at finde hos mig. Men jeg tog åbenbart fejl 🙂 Se bare

IMG_3143.JPG

IMG_3395.JPG

IMG_3506.JPG

IMG_3559.JPG

IMG_3535.JPG

IMG_3657.JPG

IMG_4841.JPG

Der er stadig nogle måneder til fødselsdagene kommer væltende, men jeg er så småt begyndt at overveje ideer til kagerne 😉 For at øge mulighederne har jeg givet mig selv en forsinket julegave 😀

IMG_4944.JPG

Og som det ses, er der plads til mange flere tyler 😀

2015 er allerede i fuld gang. Hvad forventer jeg mig så at det?

Sidste år havde jeg en plan om noget med dagens billede. Det gik ikke så godt…Jeg er stadig vild med ideen, så jeg vil forsøge at få et billede smidt på FB dagligt. Jeg kan bestemt ikke garantere, at billederne er lige interessante hver dag, men i bund og grund siger det jo også noget om hverdagen.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig lidt flere kommentarer fra jer, der sidder på den anden side af skærmen 😉 Nogen gange er det lidt ensomt at skrive for sig selv. Hvem er I? Er der ting fra øen I gerne vil høre om? Skriv det endelig, ellers er det ikke sikkert at jeg lige selv tænker på at det kunne være interessant læsning. Nogle ting er jo hverdag for os, men absolut ikke for resten af landet 😉

Jeg glæder mig til der kommer noget varme igen. Jeg glæder mig til vandet bliver lidt varmere, så vi kan slippe gelænderet og tage en lille svømmetur. Jeg glæder mig til forårets farver. Og jeg glæder mig til uge 7. En hel uge uden børn hjemme, hvor vi ikke skal andet end at slappe af, hygge os, gå ture, spise i fred og ro 🙂 Bagefter kommer en uge med alle unger samlet igen. De små skal i skole og Mads har forhåbentlig sin kæreste med hjem. Jeg glæder mig til et år, hvor jeg ikke skal væk fra øen så mange gange som sidste år. 8 ture blev det til bare til Jylland. Så var der alle læge- og tandlægebesøgende oveni. Jeg glæder mig til et år mere på denne skønne ø!

Tak fordi I har læst med i 2014. Til slut et billede fra min udsigt tidligere i dag.

IMG_4943.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s