Inspirationsweekend

Hvert 2. år holder DGI Gymnastik og fitness Inspirationsweekend i Herning.
Jeg har været med to gange før, hvor det har været hyggeligt, inspirerende, motiverende og sjovt! Så der var ingen tvivl om, at jeg skulle med igen i år. Heldigvis lå det i weekenden op til vores efterårsferie, hvor vi alligevel skulle til Jylland.
På Christiansø har børnene to ugers efterårsferie. Det er et levn fra dengang der var mange fiskere på øen, som var ude og fiske om sommeren. For at familierne stadig havde mulighed for at komme væk på ferie havde man så to ugers efterårsferie. Dengang var der så ingen vinterferie. Den tidligere skoleleder syntes, at der var langt fra jul til påske, så timerne blev samlet sammen resten af året, så man både havde vinterferie og stadig to ugers efterårsferie.

Jeg søgte Støtteforeningen om tilskud til kursusudgifterne, og var så heldig at få det hele betalt. Stor tak til Støtteforeningen for det!

På Inspirationsweekend er der seks seminarer a 1 1/2 time. Jeg havde bl.a valgt noget om tigertræning, alternative håndredskaber og minigymnastik. Jeg har fået flere ting med hjem, som jeg skal arbejde videre med. Og de sidste aftener har tankerne kørt rundt i opvisning og serier. Der var også nogle ting, jeg ikke kan bruge, fordi jeg ikke har pladsen eller redskaberne til det, men det er en af de store udfordringer som gymnastikinstruktør på Christiansø.

Helt fra starten var det meningen, at jeg ville følges med min gamle forening fra Gauerslund. Det er noget af det jeg savner rigtig meget ved at være flyttet, hyggen og fællesskabet med andre instruktører og voksne gymnaster. Så jeg forsøger at suge til mig, når muligheden byder sig. Mandag var jeg i hallen og hjalp på et par af holdene og nød stemningen, og var med på Karle og piger-holdet bagefter. Skønt selv at være med som gymnast og få sved på panden sammen med andre.
I Herning ville jeg hilse på dem fra Bornholm. Jeg har en drøm om at tage det store hold med til Bornholm, så de kan prøve nogle flere redskaber, end vi har mulighed for på Christiansø. Jeg fik udvekslet oplysninger med en forening på Bornholm, som var meget interesseret i et samarbejde 🙂 Så det skal der helt sikkert arbejdes videre med!

Alt i alt var det igen et meget givende kursus, hvor der er en del ideer at arbejde videre på.

Jeg fik slet ikke taget nogle billeder fra weekenden, men her er et par stykker af Victor fra vores tur mod Jylland

20141010-100016-36016254.jpg

20141010-100048-36048399.jpg

2 thoughts on “Inspirationsweekend

 1. Det er altid fint at følge din blog – sjovt som indtrykkene samles under stilleperioder og forbigås under de travle. Sådan er det, også her, jeg har netop afleveret 5. korrektur på “vores bog”, Maske og forklædning i Danmark, 400 sider. Med meget flotte billeder fra Chrø, og i øvrigt mange fabelagtige illustrationer blandt de omkr. 300 i alt. Den kommer så en gang i November til de involverede. De bedste hilsner, Carsten

  Like

  • Ja det er lidt pudsigt. Har ikke tænkt det sådan, men kan godt se det. Det næste indlæg er igang i tankerne, men det skal lige bruge lidt mere tid på at komme ud 😉
   Jeg glæder mig til at se bogen 🙂

   Kh Charlotte

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s