En side der skal kigges nærmere på

I min søgen rundt på nettet og i blog-land har jeg fundet en side, som jeg ved første kig er nød til at bruge noget mere tid på.
Pt har jeg gang i et par – eller nærmere 3 – projekter, som ikke bare lige er færdig på en aften. Samtidig er de lidt kedelige, så det trækker lidt ud at få dem gjort færdige.

Det ene er et sjal i en grøn farveskiftende Kauni. Sjalet bliver helt enkelt, men det er jo bare ret hele vejen og så lige et par indtagningen på hver pind.

IMG_4401.JPG

IMG_4406.JPG

Det andet jeg er i gang med er et tørklæde. Opskriften er fra en af Sidsel Sangilds bøger. Jeg kan ikke huske hvilken. Det er hæklet og skal trækkes i våd tilstand til sidst.

IMG_4402.JPG

IMG_4403.JPG

Det sidste større projekt er et tæppe af hæklede lapper. Det har været rigtig lang tid undervejs, men jeg er ikke typen der holder mig til et projekt af gangen. Og tæppet har til tider været lidt kedeligt. Men det skal nok blive færdigt 😉 Lige nu ligger det i en kurv i stuen og ser hyggelig ud 🙂

IMG_4404.JPG

Jeg har haft lidt småprojekter ind over bl.a et par huer på bestilling til et par skønne kvinder på øen.

Nå men den der side, som jeg skal have kigget nærmere på, er denne
Umiddelbart er der nogle skønne opskrifter til både strik og hækle, så mon ikke jeg ender med at blive endnu mere forvirret over, hvad jeg skal i gang med, når jeg er færdig med nogle af de igangværende 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s