En dag i haven

Efter en fantastisk fest lørdag i anledning af vores skoleleders 60 års fødselsdag, stod den søndag på havearbejde. Flemming har været ved at beskære et par træer så der er lidt mere luft. Det er blevet så godt. Den anden aften hyggede vi med bål og snobrød m. tilbehør. Men prøv lige at se hvor åbent det er blevet ud mod havet i baggrunden

IMG_4273.JPG

Desværre har jeg kun et par billeder fra haven fra i vinters, hvor der ikke er blade på træerne, så det giver ikke helt indtryk af, hvor meget der er blevet åbnet op. Men det er blevet rigtig godt, og nu får vi for alvor glæde af udsigten fra haven 🙂
Længere oppe i haven blev der også tyndet ud, så der er mere luft. Vel vidende at det nok kun er de af jer, der har set vores have, der kan se forskel kommer der lige et billede alligevel.

IMG_4293.JPG

Mens jeg sad og nød vejret og fik en lille pause, kunne jeg høre noget rumstere i klipperne. Det viste sig at være et par tudser. Jeg synes ikke de er specielt lækre, men lidt fascinerende og absolut en stor del af dyrelivet på øen. De vrimler alle steder så snart det bliver lidt fugtigt.

IMG_4290.JPG

IMG_4286.JPG

IMG_4287.JPG

IMG_4289.JPG

Vi sluttede en hyggelig dag af med at spise grillet Bornholmsk lam. MUMS

IMG_4295.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s