Et år er gået

For et år siden skrev jeg dette indlæg
Og hvor er der sket meget siden! Rigtig mange gode ting, som vi ikke havde fået, hvis vi ikke var flyttet. Det er ikke en dans på roser at bo her. Der er opture og nedture som alle andre steder. Der er konflikter og trætte forældre. Men mest af alt er der tid. Tid til at være. Tid til at lave ingenting. Tid til at hygge. Tid til at holde fri. Tid til at sidde og nyde udsigten.
Og det var det, vi havde brug for, da vi flyttede. Trække stikket ud fra hverdagens stress og jag. Lære at være i nuet.
Jo vi kan godt synes, at vi har travlt, men i bund og grund har vi mere tid sammen og alene, end vi før har haft. Og det er det vigtige i det her.
Der kommer også mulighed for nye ting. Jeg er så kuldskær at jeg hidtil kun har haft hovedrysten til overs for vinterbadere. Men nu er jeg selv hoppet med. Foreløbigt er jeg motiveret, så må tiden vise hvor længe det holder. Det er i hvert fald hyggeligt

IMG_4249.JPG

Når man har tid til at gå stille og roligt rundt, ser man også ting, som man måske ellers ikke ville opdage. Jo vi nyder absolut vores nye liv

IMG_4250.JPG

3 thoughts on “Et år er gået

 1. Ja, et år er gået… hvor går det bare stærkt! Kan slet, slet ikke følge med tiden mere – uha, hvor ville jeg gerne gøre det samme som jer!! Det er utopi at gøre helt det samme 😉 – men det har bestemt sat tanker i gang omkring det at LEVE – og HVORDAN man har lyst til det.
  Hænger dog stadig i bremsen – og overlever mere end lever – men når en proces ruller, sker der jo før eller siden ændringer 🙂

  PS: hvordan er biksen gået henover højsæsonen??

  Knus og mange tanker herfra!

  Like

  • Kære Birgitte
   Hvor er det skønt at læse din kommentar 🙂 Selvom alle ikke kan prøve livet her på øen, så kan besøg herovre og min blog måske være med til at sætte nogle tanker i gang om hvad man ønsker, og så forsøge at ændre lidt på den hverdag man har. Når hverdagen bare kører, glemmer man nogle gange at stoppe op og mærke efter om det nu også er den hverdag man ønsker.

   Håber der snart bliver lidt luft hos jer.

   Knus Charlotte

   Like

 2. Pingback: Godt nytår derude | kringlet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s