Store bagedag eller når katten er ude…

Flemming er normalt den der står i køkkenet i familien. Han er ganske enkelt bedst til at lave med, så det holder jeg mig fra. De seneste dage har jeg været alene hjemme med med Luna og Albert. I dag skulle jeg kun ud med post, så der har været god tid til andre ting også.
Jeg har længe haft planer om at lave nogle æggemuffins, som kan bruges til formiddagsmad. I går havde Albert en kæmpe squash med hjem fra skolehaven, og så var det jo oplagt at gøre alvor af tankerne. Jeg fandt en opskrift på overspring I stedet for broccoli brugte jeg squash og gulerødder, som blev revet, og så lidt all-round krydderi. De blev rigtig gode

IMG_4205.JPG

Når nu ovnen var varm, kunne jeg lige så godt udnytte det. Så jeg fandt en opskrift på nogle sunde muffins, som jeg også brugte en del for nogle år siden. De minder om kager, men der er stort set ikke sukker i. Så de kan også bruges som formiddagsmad. Opskriften er fra saga i farver
Jeg valgte at bruge bananer og kakao

IMG_4204.JPG
Jeg synes, at kakaoen giver et kage-agtigt udseende. Og så smager de skønne

IMG_4207.JPG

Tilsidst stod der nogle æggehvider i køleskabet og trængte til at blive brugt. Jeg ville gerne lave noget andet end kyskager, så jeg spurgte på det store fantastiske http://slyngebarn.amandur.dksom er fyldt med en masse kvinder, der ved en masse om stort set alt.
Der kom forskellige interessante ideer, men i dag måtte jeg alligevel prøve med kyskager med brun farin.

IMG_4209.JPG

IMG_4210.JPG

Og det færdige resultat. 150 kys med lakridssmag 🙂

IMG_4213.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s