SOLGT!!!

Endelig endelig ENDELIG lykkedes det! Vores hus i Brejning er solgt, og fortrydelsesretten er slut 🙂

IMG_4147-0.JPG

Det er en kæmpe lettelse og stort pres der er væk. Nu kan vi endelig slappe helt af på det punkt og nyde livet på øen endnu mere.

Det blev lidt hektisk til sidst. Men det er fint, at det gik så hurtigt på det tidspunkt.
Den sidste weekend i juli flyttede vores tidligere lejere. Vi havde haft lidt fremvisninger til potentielle lejere. Et par var interesseret, men skulle lige se huset igen. Og så var der et par, der skulle se huset om aftenen d 29/7. Dagen før fortæller mægler, at der er fremvisning om eftermiddagen d 29. Og for en gangs skyld var det nogle, der ikke skulle sælge sit eget først.
Om aftenen snakker jeg med potentiel lejer, der er vild med huset, men de skal lige regne på det. Mægler fortæller at potentiel køber også er meget interesseret. D 30/7 ringer mægler og fortæller at potentiel køber gerne vil ud og se huset igen mandag d 4/8. Det kan vi ikke så godt vente på, da vi har to interesserede lejere, der vil give besked d 31/7 så de kan nå at opsige deres lejlighed. Mægler ringer tilbage til potentiel køber og lægger lidt pres på, og efter nogle flere opkald frem og tilbage bliver vi enige om pris og overtagelse.
Det blev fejret med det champagne vi tilfældigvis havde stående i køleskabet i godt selskab med Bodil og Karl Martin fra Vejle.

IMG_4122.JPG

Det var en ret intens eftermiddag/aften med mange snakke med mægler, hvor det ser ud til at lykkes, men intet er sikkert. Og så lettelsen og glæden da vi er landet på noget vi er enige om 🙂 Der måtte jeg lige fælde nogle lettelsens tårer.

Den efterfølgende uge var vi i Odense, men der bliver også lige nogle ture til Brejning for at tømme det sidste i huset. Og vigtigst af alt…skrive under. Det gjorde vi onsdag i sidste uge, og så skulle der lige gå 6 hverdage, før vi endelig kunne slappe af og vide os helt sikre – dvs NU!! 🙂
Lørdag afleverede vi nøgler til mægler, da vi var færdige i huset og skulle mod øst lørdag aften. Værkstedet har vi indtil efterårsferien, hvor vi alligevel skal til Brejning.

Et kapitel er slut og et nyt er allerede i fuld gang. Og nu vil vi fejre, at det er faldet helt på plads med noget champagne

IMG_4146.JPG

IMG_4143.JPG

5 thoughts on “SOLGT!!!

  1. Pingback: Så blev det sidste tømt | kringlet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s