Velkommen til Kringlet

Navnet er valgt til min lille biks. Det er blevet Kringlet 🙂 Og jeg kan mærke at det er helt rigtigt. Jeg har ingen planer om, at det skal blive noget kæmpe stort. Det skal bare være mig og så nogle hjemmelavede ting fra forskellige skønne mennesker. Indtil nu har jeg mine egne fortrinsvis hæklede ting og min mors strikkede ting. Om ikke så længe kommer der nogle ting i læder som en sød veninde laver og nogle filtede ting fra en god bekendt.
Jeg glæder mig til at se det hele. Men kan også se, at der måske snart skal udvides lidt for at få plads til det hele 🙂
Inden jeg fik taget et billede var den første lille vest solgt, så det startede godt. Resten af dagen har der været mange og kigge og rose det, og jeg har fået mange snakke med turister.
Jeg har også fundet ud af, at jeg skal have en stol ned fra haven, så jeg kan flytte lidt rundt. Pt sidder jeg med is på nakken og øverste del af ryggen for at køle min røde hud ned 😉

Jeg er glad og tilfreds og glæder mig til i morgen

20140617-204037-74437557.jpg

7 thoughts on “Velkommen til Kringlet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s