Når man finder noget der er godt

Jeg bliver mere og mere bevidst om, at LCHF bestemt ikke er det værste for mig og mit velbefindende.
Jeg er bestemt ikke fanatisk, og familien får lov at spise, som de plejer. Jeg forsøger bare at skære ned på kulhydraterne, og sætte fedtmængden lidt op. Så er jeg mæt i længere tid, kan gå i butikken uden at have lyst til chokolade og jeg ophober ikke væske i kroppen. Ikke at jeg ellers går rundt med væske i hele kroppen, men en uge på LCHF trækker 1-2 kg ned på vægten ift. en uge med normal kost. Det er ikke meget, og jeg har sådan set heller ikke brug for at tabe mig, men når nu det sætter sig på maven, så gør det ikke så meget at det ikke er der 😉 Det giver også et mere stabilt blodsukker, så måske burde jeg give Luna noget mere af det, eller i hvert fald gøre det mere tilgængeligt for hende i løbet af dagen.

Her til morgen fik jeg en omelet med tomater og ost i, nogle grøntsager og hjemmerørt mayo-dip med mild chili og paprika. Det smagte fantastisk, og jeg regner med at være mæt indtil jeg er færdig på posten omkring kl 13.45.

20140521-090223.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s