En mor-søn aftale

I sidste uge blev de voksne i husstanden så trætte af, at når de så ældsten, så var det nærmest altid med sin ipad i hånden. Det kom der en lille diskussion og en længere snak ud af, der resulterede i en aftale mellem mor og søn.

Aftalen går ud på, at ældsten i to uger ikke må bruge sin ipad – eller var det mon skærm i det hele taget…det må være skærm i det hele taget 🙂 For der blev givet dispensation til at se Paris-Nice i sidste uge og Formel1 søndag. Hvis vi sidder og ser en film, bliver han heller ikke smidt ud af stuen. Når han er færdig med de to uger, så er det min tur. Jeg må i de efterfølgende to uger ikke være på mit ynglingsforum slyngebarn eller facebook. Jeg indrømmer gerne at det bliver hårdt :-/ Men noget for noget og en aftale er en aftale. Så hvis Mads skal, så skal jeg også. Jeg bliver ikke helt skærmfri, men de to ting kommer unægtelig til at sætte mit forbrug ned, hvilket nok er meget sundt at prøve – for en periode.

Som nogen af jer måske kan huske, så skrev jeg omkring nytår om nogle planer om Dagens billede. Det er ikke blevet til så meget som håbet, men det kommer til at ændre sig nu! Dagens billede vil blive lagt op på facebook-siden, da den er mere egnet til de små ting, som ikke nødvendigvis kræver en masse ord. I de to uger uden facebook, kommer der af gode grunde heller ingen billeder der 😉
Hvis der er nogen, som ikke bruger facebook så meget, men gerne vil følge med alligevel, kan man under indstillinger finde notifikationer. Den kan man sætte til at sende en mail, når der kommer notifikationer til én. Derefter kan man gå ind på kringlet på facebook og synes godt om, og så bede om at få notifikationer, når der er nyt på siden. Vupti og der kommer en mail, når der er nyt på siden 🙂

I sidste uge og denne uge kommer der nok ikke så meget på bloggen. Jeg er på brandmadskursus. Det er sjovt, spændende og hårdt. Mest sjovt og spændende 🙂 Men hold nu op hvor er jeg træt om aftenen. Jeg er jo vant til at tage tingene i mit eget tempo, og nu er sidder jeg på “skolebænken” hver dag på faste tider. Vi leger med vand og skum, hører om kemikalier og førstehjælp, spiser boller og kage og nyder det gode vejr 🙂

For at få det hele til at hænge sammen herhjemme, når de to voksne er på kursus, er farfar trådt til. Det er vi meget taknemmelige for, da det ellers ikke kunne lade sig gøre. Farfar kom onsdag i sidste uge og tager afsted tirsdag i næste uge. Og sikke en hjælp!! Det frigiver også tid til at jeg kan tage friskbagte boller med til om formiddagen og kage med til om eftermiddagen. Og det har de andre vist ikke noget imod 😀 Og jeg synes faktisk at det er meget hyggeligt at få bagt lidt forskelligt. De er så dejligt taknemmelige sådan nogle håndværker-brandmænd på kursus 😉

Jeg skal være der om lidt, så må videre. Men I skal da lige have nogle billeder fra ugens løb.

20140317-125228.jpg

20140317-125242.jpg

20140317-125254.jpg

20140317-125315.jpg

20140317-125324.jpg

20140317-125339.jpg

20140317-125352.jpg

20140317-125409.jpg

7 thoughts on “En mor-søn aftale

 1. Sejt gået med skærm-aftalen. Det bliver da en udfordring for jer begge.
  Det er godt at høre om brandmandskursus, – det lyder rigtig spændende. Er det ikke også fedt bare det at lære noget nyt? Hils familien. Vi glæder os til næste gang vi ses. Kh.

  Like

  • Ja det bliver en stor udfordring. Og ind i mellem kan jeg godt tænke om jeg har sagt ja til for meget :-/

   Det er så fedt at lære nyt. At jeg har lidt problemer med at have åndedrætsværnet på er en helt anden sag.

   Og så må jeg lige sige at det er så dejligt at du skrive en kommentar ind imellem! Så kan jeg mærke at der er nogen på den anden side af skærmen 🙂

   Kh Charlotte

   Like

 2. Jeg tænker tit, at samme aftale kunne være sundt herhjemme…..men jeg tør ikke foreslå for det, for jeg er meget overbevist om, at JEG ikke ville kunne holde det 😉 Held og lykke med projektet

  Like

  • Hæ hæ 🙂
   Jeg var vist også lidt mere kæphøj da vi lavede aftalen, end jeg er nu 😉 Men er sikker på at det er sundt for alle.
   Kh Charlotte

   Like

 3. Hejsa.
  Vi har lige fået IPad i lørdags og jeg kan godt se, at den aftale skal jeg ikke med i!!
  Hej fra Brigitte

  Like

 4. Jeg har lige fundet din blog, og glæder mig til at følge med i livet på øen, som jeg besøgte for mange år siden med skolen.
  Man kan blive så frygtelig afhængig af Ipad (eller pc) så det er vist sundt nok lige at prøve, også for os voksne.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s