En dag til afslapning

Da vi vågnede i morges, var det meget tåget. Faktisk så tåget at vi næsten ikke kunne se over til den anden ø. Nu ved jeg jo, at I efterhånden har set en del billeder, der er taget ud gennem mit stue-vindue. Så de fleste har nok en rimelig ide om, hvor langt/kort der er over på den anden side af havnen. Billedet her giver så nok en fornemmelse af, hvor lidt udsyn vi har i dag

20140301-141923.jpg

Og på sådan en tåget dag er det vist mest fornuftigt at slappe af 🙂 hvilket Albert også mente. Han kan ikke helt finde ud af, at man hurtigere bliver træt, når man har lungebetændelse, er på antibiotika og hoster en del, så i dag stod den på middagslur

20140301-142324.jpg

Vi andre har nydt roen med lidt småprojekter og kaffe i fredelige omgivelser, da de store skulle til fødselsdag samtidig med at Albert sov 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s