Havørnen er landet

I går var jeg i tømrerværkstedet med kaffe til Flemming. På vej tilbage over broen ser jeg en stor båd komme sejlende ind i havnen. Det er Havørnen – fiskerikontrol og redningsbåd.
Da det ikke er så tit, at der er fremmede både i havnen på denne tid af året, gik jeg hjem til drengene og fortalte at den var kommet. Vi gik ned og kiggede på den og blev inviteret om bord 🙂 Der blev spurgt en masse og og de svarede gerne. Stor oplevelse for alle tre – ja og også deres mor 😉

20140224-142431.jpg

20140224-142439.jpg

20140224-142454.jpg

På et tidspunkt hoster Albert lidt, og kaptajnen synes ikke det lyder godt. Jeg kan så fortælle ham, at Albert har hostet i flere uger, så intet nyt under solen der…troede hun!
Til morgen kommer Albert ind i soveværelset, og der kan jeg tydeligt høre, at det ikke lyder godt. Han piber, hvæser og hiver efter vejret. Da jeg lytter på hans lunger, er jeg ikke i tvivl om at det er en lungebetændelse. Og et besøg hos lægen bekræfter det. Så nu er han på antibiotika. Han hiver efter vejret, men kan jo heller ikke finde ud af at holde sig nogenlunde i ro, så han kan få luft :-/

I disse dage har vi det skønneste vejr, hvilket giver nogle smukke smukke solnedgange. Og jeg har livet mig selv at det ikke må blive “hverdag” at kigge på solnedgange, så her er gårsdagens smukke syn

20140224-144122.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s