På farten igen

Aldrig har jeg rejst så meget som de sidste måneder. Og da slet ikke med offentlig transport. Og endnu mindre alene med børnene. Men i dag er vi afsted igen. Det er 5. gang væk fra øen siden vi flyttede for 5 måneder siden. Ikke så mærkeligt at jeg synes, at det er en ofte tilbagevendende begivenhed.
Denne gang er jeg alene afsted med alle fire kids. De skal forskellige steder hen, så de skal selv kunne bære deres egne ting

20140206-212156.jpg

Flemming er blevet hjemme på øen for at arbejde – og sikkert nyde roen 😉
På forhånd var jeg noget nervøs for sejlturen, da jeg godt kunne mærke, at sidste tur stadig sad i kroppen :-/ så jeg havde brug for, at det blev en god oplevelse. Heldigvis var vinden i sydøst, og det blæste kun 7 s/m. Lige en tur for mig 🙂 Og det blev en god tur. Jeg lå nede og slappede af. Rikke sad oppe og skulle nok tage sig af de af ungerne, der ikke ville være nede. Albert fik ikke noget valg, men sad med min iPad hele turen.

20140206-212810.jpg

Første stop er Rønne. I morgen skal Luna og Victor have taget blodprøver på sygehuset, så vi sover på B&B i Rønne i nat. Når man ikke har noget sted at lave mad, må man tage ud og spise. Der er heller ikke de store muligheder for pizzaria og lign. på Christiansø, så jeg har ingen skrubler over det, når vi er væk fra øen.

20140206-213122.jpg

I morgen eftermiddag går turen til Ystad og videre til Kastrup, hvor mine forældre henter Luna og Albert, som skal på skiferie i Norge. De glæder sig og har talt ned i flere dage 🙂
Mads har valgt at bruge ferien på at gå i skole i Odense, og han glæder sig.
Victor skal hjem til farmor og farfar. Det bliver godt med en uges ro for ham, hvor der ikke skal ske en hel masse. Det har været hårdt at øve til skoleforestillingen, og han trænger til ro.
Og hvad så med mig?? Jeg skal rundt og besøge venner i landet. Startende i Jylland og slutter på Sjælland, hvor vi alle igen mødes på vejen hjem 🙂
Jeg glæder mig til at have tid til at hygge med venner og have ro til mig selv. Det er ikke så tit det sker mere, og det har jeg brug for af og til, så det bliver nogle skønne dage 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s