Det startede med en SMS

I morges tikkede der en SMS ind på mobilen. Vi sad ellers og hyggede os, og Albert havde lige sagt, at han ville i bad. Jeg tænkte, at jeg kunne hjælpe ham først, og tjekke SMS bagefter. Som tænkt, så gjort.
Sms’en lød: kigger forbi lidt i ti. Vh Jens
Det var der en time til, og jeg var stadig i nattøj, og Albert var jo heller ikke lige kommet i tøjet 😉 Heldigvis var det ligemeget, hvordan hjemmet så ud, det er Jens heldigvis ligeglad med, når han kigger forbi 🙂
Jeg fik hurtigt sendt en SMS rundt på øen, så folk var forberedt, og ca 9.40 gik vi hjemmefra. Kursen blev sat mod Møllebakken, hvor vi ventede sammen med Line, Svea og Gretha. Når man står og venter, kan man jo ligeså godt snakke, så det gjorde Albert:-) De af jer der kender Albert ved, at han ikke nøjes med at snakke når han venter 😀 Men vi fik snakket om, hvor helikopterens ben er, når den lander på Møllebakken, hvis der er en der er for syg til at komme med Elephanten.

20140204-233732.jpg

Endelig kunne vi høre noget rumlen inde over Bornholm, men det blev ikke rigtigt tydeligere, så vi var lige ved at tro, at vi blev snydt. Men heldigvis blev vi ikke det 🙂 For pludselig kom der to F-16 flyvende. Helt om på siden, så vi kunne se piloten, og bagefter vinkede de til os. Det er en ret fed oplevelse. Desværre er det ret svært at nå at få et billede på det helt rigtige tidspunkt, men jeg synes nu alligevel, at det jeg fik i dag blev ret flot med den frostklare himmel som baggrund.

20140204-234211.jpg

Tak for besøget Jens. Folk er meget glade for at blive varslet om besøget 😉

Tilsidst får I lige et ikke-helt-solnedgang-endnu billede. På vej til gymnastik så jeg dette, og jeg vidste bare, at det ville blive smukt, men at jeg ikke ville nå at se det. Men jeg synes nu også, at det jeg så, var ret flot.

20140204-234757.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s