Julehygge

Den sidste tid er gået med en masse forskellige juleting. Det er hyggeligt at have lidt mere tid og overskud, end der har været i flere år 🙂 Ikke noget med at være ude D. 23. for at købe de sidste gaver, for der er det for sent. I skrivende stund er samtlige gaver købt, men ikke nødvendigvis pakket ud af kasserne og pakket ind så de er klar. Vi skal jo også have noget at bruge de sidste dage på 😉 Men jeg er lige ved at tro, at det er første gang, vi har været helt færdige allerede nu.

For 2 uger siden, da vi var ovre sidst, var der julefrokost for alle medarbejdere. Men det kunne Flemming af gode grunde ikke være med til.
I lørdags var der så julefrokost på kroen for de voksne, hvor vi begge var med, og en stor del af resten af øen. Vi startede kl. 15 og de sidste gik hjem små 12 timer senere. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor de ældste børn passede de mindre rundt i de forskellige hjem, og det fungerer heldigvis godt.

20131221-001751.jpg

Tirsdag eftermiddag var der gløgg og æbleskiver på kroen, med rig mulighed for at ønske hinanden en glædelig jul. Og onsdag var der så julehygge på skolen med gløgg og julegodter, julesange og lidt leg.
Nogle rigtig hyggelige dage, hvor julestemningen har fået mulighed for at blive fundet frem, hvis den ikke var dukket op før.

20131221-002150.jpg

Tilbage til søndag, hvor der var housewarming hos et af de andre nye familier, som endelig har fået deres blivende lejlighed. Jeg havde desværre ikke min mobil med, så jeg kunne ikke forevige øjeblikket. Men på et tidspunkt sidder Mads på en stor rund pude på gulvet. Familiens ældste datter på 7 år kommer hen til Mads med en bog. De er fra Tyskland, så det er en tysk bog. Hun sætter sig hos ham og spørger, om han vil læse for hende. Det vil han gerne, så de sidder/ligger på den her pude og læser tysk sammen.
Det var enormt sigende for det forhold, jeg har indtryk af, at børnene får til hinanden herovre. De hygger sig sammen på tværs af køn og alder. De store hjælper og passer på de små. Det er en fornøjelse at opleve 🙂 Og rigtig godt at have med videre 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s