Min ilddåb på havet – og hvad weekenden ellers bragte

Mads skulle igen på konfirmandlejr i Jylland, så vi måtte forlade den dejlige ø for nogle dage.
Oprindeligt var det kun Mads, Victor og en mere jeg skulle have med, men vi ændrede planer. Flemmings mor har nemlig skrevet en bog om sit liv – nok mest om sin barndom og flugten fra det daværende DDR. I anledning af udgivelsen holdt hun en lille reception. Flemming besluttede, at han ville overraske hende ved at komme med – og også den sidste af børnene. Tingene blev arrangeret og mine forældre var medsammensvorne.
Og hvilken overraskelse det blev 🙂 Flere gange i løbet af weekenden snakkede hun om, hvor glad og overrasket hun var.

Inden vi nåede så langt skulle Østersøen forceres:-/ Der var meldt 14-15 m/s og det var min første tur med “Peter”. Jeg må indrømme, at jeg nok var en smule nervøs. Jeg har jævnligt stået og kigget på “Peter” når den kom sejlende og set, hvordan den kan vippe. Men jeg tænkte også, at det må en søsygepille kunne klare – det er trods alt kun 1 – 1 1/2 time. Hvor slemt kan det være…men jeg blev klogere :-/
På båden gik Mads ned og lagde sig og klarede turen fint. Vi andre blev oppe i den friske luft. Da Luna fik det dårligt tog Flemming sig af hende. Jeg sad med drengene og måtte holde fast i dem for at de ikke fik nogle små flyveture. Victor sad og spyttede lidt i en pose, og Albert snakkede – hvilket vel ikke overrasker nogen? 😉 Da vi er ca halvvejs, må jeg erkende, at jeg ikke er så søstærk, som jeg har bildt mig selv ind. Jeg snupper posen fra Victor, siger at Albert skal holde fast, og så sidder jeg der og hygger mig, mens Albert snakker videre. Det nummer laver jeg en enkelt gang mere, hvorefter Victor får lov at beholde de poser han havde hentet.
En gyngende tur på omkring 80 min var overstået, og jeg ved at jeg næste gang, skal jeg prøve tricket med at ligge ned.
Det gode ved turen er, at jeg bliver konfronteret med mit ubehag ved kvalme, og jeg har lært at jeg er frisk igen ret hurtig 🙂 Og så fandt vi ud af, at vores overlevere og ungernes flyverdragte er vandtætte, men ikke Alberts gummisko.

Billeder på vej ud ad havnen inden det blev rigtig slemt

20131207-222201.jpg

20131207-222214.jpg

Torsdag kørte vi til Rudehøj Efterskole, hvor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s