Nemt og lækkert

Efter en tur i Trim kom jeg hjem lige før kaffetid. Jeg blev vildt lækkersulten, men tænkte at det går virkelig ikke! Så i stedet gik jeg ud og lavede nemme, lækre pandekager. Opskriften har jeg set hos http://baermonster.wordpress.com/ Jeg har prøvet den en gang før – til madpakker til skoleturen – hvor der kom lyserød frugtfarve i. De blev fine prinsesse-agtige 😀 Og det var Mads der havde foreslået den røde farve, men han havde vist ikke forventet at de blev så lyserøde…

I dag skulle de prøves igen. Og jeg må sige at de bliver ikke ringere af, at der kommer lidt lakridspulver i, MUMS!!

Til en portion bruger jeg en most banan, et æg og 20g grahamsmel, evt lidt kanel, kardemomme eller andet lækkert. Det hele røres sammen og puttes på panden i små pandekager. Jeg har også prøvet med en moden, most pære, det er heller ikke dårligt.
Af en portion får jeg 3-4 små pandekager. Vi spiser dem uden noget, men man kan jo også tage lidt is og lakridssirup til 😉

20131125-094224.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s