Nogle gange er man meget heldig!!

Ikke at jeg håber det bliver nødvendigt med den slags held en anden gang. Men lige i dag er jeg taknemmelig over, at der var en, der passede på Victor, så det ikke blev værre end det gjorde.

Victor har i dag været med Flemming på arbejde oppe ved vandværket. Der var nogle ting, han kunne hjælpe med, så efter frokost måtte han afsted igen.
Der gik dog ikke meget mere end 1/2 time før Flemming ringede og bad mig om at hente Victor, fordi han var faldet. I farten snupper jeg to klude – en tør til at opsuge evt blod, og en opvredet i kold vand til at køle med. Da jeg kommer derop, sidder Victor og smågræder. Han er snublet og har slået knæet, hvilket ikke er det værste. Han er så uheldig, at der står en trillebør, hvor gummiet er væk på det ene håndtag. Og der slår han hovedet ned i. Lige ved øjet:-/ Der er kommet en lille flænge lige over øjenvipperne. Det ser lidt dybt ud, men jeg har svært ved at vurdere det, så vil gerne have kigget på det. Nu er vi så i den situation, at vores læge er på kursus og ikke er på øen. Men heldigvis er der en sygeplejerske, som kigger på det og renser det. Han skal ligge med is på for at mindske hævelsen, ellers skal der ikke gøres noget, så han er sluppet enormt billigt. Så tæt på øjet, kunne det være gået rigtig galt, men der blev passet på Victor i dag, hvilket vi er meget taknemmelige for!

20131114-173112.jpg

20131114-173135.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s