William James

Her på øen er der en papegøje. Og den er skøn. William James er en rødhalet grå Jaco, der er opkaldt efter en amerikansk psykolog og filosof. Og hvis det ikke var fordi, de kræver en del at have, så havde jeg forsøgt at overtale Flemming for længe siden. Den er så skøn og sjov.

Første gang jeg mødte William var i Køge, hvor vi skulle hjem efter en weekend i Jylland. Det var ikke så meget vi fik snakket med den der, men næste dag 😉 Vi skulle med samme bus fra Rønne til Gudhjem og videre med båden. Og det var en ren fornøjelse 🙂 de trætte børn, der var kommet sent i seng og tidligt op, var rolige i bussen og beklagede sig ikke over ventetiden i Gudhjem. De snakkede med William og Susanne.

William kan findes på youtube bl.a her eller her

Der er faktisk mange sjove klip med den grå papegøje. Men jeg er nu glad for at have fornøjelsen af den hver torsdag 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s