Besøg fra Jylland

De sidste fire dage har vi nydt at have besøg af omma og morfar. Især de to små havde lidt svært ved at forholde sig til, hvornår det var. Forventningens glæde var stor, og der blev talt ned til fredag.
Endelig oprandt dagen! Kl. 10 begyndte vi at kigge efter “Ertholmen”, men bølgerne var store, og der manglede ikke hvide skumtoppe til at forstyrre blikket på jagt efter den hvide båd. Vejret var ellers klart nok, så vi blev en smule nervøse for, hvordan turen mon var. Efter laaang tid begyndte vi at kunne se noget, som ikke forsvandt igen = ikke en skumtop. Lidt over 11 var båden så tæt på, at alle stormede ned på havnen for at tage imod. Mads kom også hjem efter næsten 14 dages ferie i Odense og Brejning, så der var flere grunde til at være klar til modtagelsen.

20131022-134331.jpg

Heldigvis havde turen været ok, og gutterne på ChristiansøFarten er flinke og hjælpsomme.

Flemming tog med retur til Bornholm for at købe nogle skabe og hylder mm. Hans første tur i land.
Efter frokost og et hvil ovenpå den lange rejser gik vi en tur, for at vise omma og morfar noget af øen. Albert og Victor viste vej op til Møllebakken – og ned igen. Især nedturen var ikke lige på de mest farbare stier, hvis det overhovedet kan kaldes stier.

20131022-134945.jpg

Lørdag kom Flemming hjem igen, og så blev der ellers samlet skabe og lagt gulv. Nu er det kun nogle få hylder der mangler, så er vi klar til at få de sidste ting ud af kasserne. Det bliver dejligt 🙂 Tak for hjælpen med det hele, mor og far!
Da vi kun nåede halvdelen af øen fredag, skulle vi jo ud og luftes igen lørdag. Denne gang var det Flemming der førte an, og det var også nogle steder på klipperne

20131022-135424.jpg

Søndag nåede vi til Frederiksø, så vi brugte 3 dage på bare at komme rundt og se tingene. Turisterne har tre timer 😉

I dag var så hjemrejsedag. Sommersejlplanen er slut, så det er “Peter” der sejler. Den er lidt langsommere, men turen til Gudhjem er kortere end til Tejn, så tidsmæssigt er der nok ikke den store forskel ift. da de kom.
Tak for besøget. Vi glæder os til næste gang!

En snak med kaptajnen, der beroliger med, at den første time er den værste 😀

20131022-140612.jpg

Klar til afgang

20131022-140731.jpg

God tur!

20131022-140829.jpg

20131022-140847.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s