Forskellige ting at glæde sig til – og noget om hverdagen

Dagen i dag har været ventet i flere uger. Nærmere bestemt siden vi D. 30/8 ankom til Hestehytten, og Mads konstaterede, at der hverken var fjernsyn eller internet 😀 Jeg skulle hilse og sige, at det er længe at vente, når man er 13 år og vokset op med alverdens teknisk udstyr lige ved hånden – i modsætning til sine gamle forældre, der til tider havde meget lidt forståelse for drengens behov…

Men det er ikke kun Mads der har glædet sig til i dag. Det har de andre børn også. Tænk sig at skulle gå i næsten to måneder, hvor man hver fredag skulle lave aftaler med andre om noget så basalt som et sted at se Disney Sjov 😉
Albert har også glædet sig til internettet, for der er mange spil på mors iPad, der skal bruge internet :-/

Jeg har også glædet mig til i dag, men det har ikke noget at gøre med at TDC skulle komme på besøg, eller at børnene skulle til tandlæge. Det i sig selv var en ren fornøjelse at opleve. På den allermest positive måde:-) De 15 min der var sat af til hver holdt ikke helt – i hvert fald ikke til mine børn. Men at opleve en tandlæge, der i den grad medinddrager børnene, sidder og synger lidt undervejs og udstråler TID, det var en fornøjelse. Jeg tror simpelthen ikke, det kan lade sig gøre at få tandlægeskræk hos ham. Når det næste barn kom, kom de ind i det lille rum, og så snakkede han lidt med dem imens også. Da Victor gik, diger tandlægen til ham, at Victor skal huske at kigge ind til ham i løbet af ugen, hvis han keder sig 🙂

20131021-141311.jpg

20131021-141334.jpg

Men det var jo slet ikke derfor, jeg glædede mig 😉 Hos mig handlede det om noget så kedeligt, som at få gang i hverdagen igen. Hverdagen med dens faste ting der skal laves. Hverdagen med dens struktur og ro og kaos på en gang. Hverdagen som jeg nemt bliver træt af, men som jeg også savner, når den er væk for længe. Hverdagen som giver noget tryghed i at tingene glider, vi ved, hvad vi skal. Jeg holder af hverdagen, mest af alt holder jeg af hverdagen!

“Hyldest til hverdagen” af Dan Turell

20131021-142509.jpg

Og hvem havde ligge set den komme, at jeg ville lægge et digt af Dan Turell ind på min blog??? Men det her dukkede lige op i mit hovede, og så måtte det med 😉

Og nu er hverdagen i gang. I aften kan vi se fjernsyn og finde ud af, om verden stadig står udenfor Christiansø. Og fra i dag starter vinterens aktiviteter på øen. Skydning for børn og voksne, zumba, gymnastik, pigeklub, strikkemik, hockey, nej vi kommer ikke til at kede os 😉

One thought on “Forskellige ting at glæde sig til – og noget om hverdagen

  1. Pingback: Snart er det hverdag igen | kringlet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s