Søndagshygge og noget om LCHF

Efter en weekend hvor Flemming og Victor har været en del i tømreværkstedet, jeg har forsøgt at lave LCHF mad, så Lunas humør måske kan blive mere stabilt, lånt net flere steder og gjort rent, var det blevet tid til noget familie-hygge.
Flemming og Victor gik tidligt hjemmefra, og vi andre sov længe 🙂 Morgenmaden bestod af scrambled eggs lavet på fløde, bacon, lidt grønt og noget groft brød, lidt græsk yoghurt med bær kogt med en stang vanille, og hakkede mandler drysset på. Mums!
Det blev indtaget så sent og mættede så længe, at vi sprang frokosten over. Til gengæld spiste vi aftensmad allerede kl 17. Hvilket gav plads til noget hygge inden sengetid.
Det blev til lidt vendespil for alle og en af afskedsgaverne blev fundet frem. Kortet blev læst, lyset tændt, og en snak om de forskellige ting i kufferten. Tak Tenna og Tom!

20131013-193604.jpg

Bagefter var det tid til natmad til familiens små unger 😉 Vafler lavet på fløde, grahamsmel, rugmel, en smule hvedemel, en anelse sukker og selvfølgelig æg, bagepulver og salt.

20131013-193926.jpg

Det faldt i god jord, selvom der hverken var det ene eller andet til 🙂

20131013-194023.jpg

Og før der er nogen, der tror vi er blevet endnu mere sukkerforskrækkede, så fik de fredagsslik til Disney Sjov i fredags 😉
LCHF går ud på at begrænse indtaget af kulhydrater, og øge mængden af fedt og protein. Vores håb er, at det stabiliserer Lunas blodsukker, så hun får mindre humørudsving. Vi er ikke blevet fanatiske, men nu giver vi det en chance og ser hvad der sker 🙂

Nå ja…vi sluttede lige aftenen af med lidt tøsehygge 🙂

20131013-202230.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s