Mon jeg falder i søvn i aften? Eller noget om at børn bliver store

Om ca tre timer lander Mads i Odense.
På Christiansø har børnene to ugers efterårsferie, så den første uge bor han hos Mette og Peter og går på Mentiqa. Fredag tager han videre til Brejning og er nogle dage hos farmor og farfar. Til sidst er han nogle dage hos omma og morfar og tager dem med hjem til Øen, hvor vi glæder os til at få besøg 🙂

Vi troede, at vi var i god tid, indtil Mads kl 13.20 spørger til billet. Jeg tænkte stadig at vi havde god tid, for han skulle bare hente app’en DSB billet så var det hurtigt at købe. Men det drillede. Til sidst ringede jeg til DSB som ikke kunne hjælpe, fordi vi hverken havde computer med internet eller mulighed for at hente billetter. Så er gode råd dyre. Og moren panikker lidt. Heldigvis er der kontanter nok, så må han selv sørge for at købe på vejen. Jeg tænker at i Ystad kan han købe til resten af turen…og det kunne han sikkert også, hvis bare billetkontoret var åbent.
Heldigvis er drengen vant til at tage offentlig transport, så han har tjekket, at han kan nå toget i Kbh, hvis han tager bussen. Og først derefter ringer han og snakker med os – jeg når så igen og panikke, for hvad så nu???
Når han tager bussen, kan han også stadig følges med Josefine, Frida og Gretha, som han har fulgtes med hele vejen.
Nu glæder jeg mig så til han skriver at han er kommet med toget i Kbh, så tror jeg nemlig godt, jeg kan sove 😉 For min kære storebror står i Odense og tager imod. Tak Peter 🙂

God tur min store dreng. Tror helt klart det er værst for moren 💙

20131006-204342.jpg

20131006-204423.jpg

2 thoughts on “Mon jeg falder i søvn i aften? Eller noget om at børn bliver store

 1. puh – kan godt fornemme, hvad du går igennem…. Laver du lige en opdatering, når han er vel fremme 😉
  Men han er jo sej – og vant til det. Det kan være, at han og Andreas kan nå at ses 🙂

  Like

  • Det skal jeg nok;-)
   Lige nu sms’er vi. Han virker cool med det, men han er også mere vant til det end mig;-)

   Tror absolut de kan nå at ses. Mads er i Brejning fra fredag til torsdag. Og han har sin mobil med. Ellers skriv til mig, så skal jeg sørge for at han for den ladet op og tændt;-)

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s