Hvordan vil du – kære læser – helst have bloggen?

Nu har jeg i noget tid gået og tænkt frem og tilbage. Det er ikke nogen hemmelighed, at når jeg er i nattevagt, så er overskuddet til at skrive på bloggen ikke voldsomt stort. Lysten er der, men nogle gange er der ting, der er vigtigere end det lystbetonede. Men det kender vi sikkert alle.

Det jeg så har gået og tænkt på er, hvordan vil den enkelte læser helst have bloggen, hvis nu du kunne bestemme? Er det bedst med et længere indlæg, som måske dækker flere dage og emner, eller er det mest hyggeligt med små korte indlæg næsten dagligt?

Og når du nu alligevel skriver din kommentar, så synes jeg, at det kunne være rart, hvis du gad skrive, hvilket land du kommer fra 🙂 Især hvis det ikke er Danmark. Jeg kan nemlig se i statistikken, at der er folk der læser med fra mange forskellige lande. Peru, Mexico, Norge, Madargaskar og Sverige tror jeg nok jeg har spottet hvem er, men hvad med USA, Englang, Holland osv? Har en fornemmelse at nogle er gennem slyngebarn, men jeg har haft besøg fra 14 lande ud over Danmark, hvilket jeg faktisk er lidt stolt over, og min geografi-nørd af en søn synes det er sejt 🙂

Jeg glæder mig til at se, hvem det egentlig er, der følger mig, min familie og vores store spring i livet. Og så er jeg spændt på at se, hvor stor forskel der mon er på ønsker til længde og mængde af indlæg.

2 thoughts on “Hvordan vil du – kære læser – helst have bloggen?

 1. Jeg bor i Palma de Mallorca, og jeg synes, du skal skrive, præcis når du har lyst og mulighed.
  En dejlig og spændende blog, du har.

  Like

  • Tak Helle.
   Lige pt. bliver det så heller ikke til så meget, da flytningen er meget tæt på, og vi ikke er sådan helt klar endnu.
   Jeg er lidt nysgerrig efter at finde ud af, hvordan du har fundet bloggen? Kan ikke lige genkende dig fra de fora jeg færdes på 😉

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s