En skøn ferie :-)

Så er vi alle kommet hjem efter en skøn ferie i Prag og Ungarn. Eller næsten alle…Mads og Luna er afleveret på gymnastiklejr og kommer først hjem på fredag. Der kommer mere om ferien senere. Jeg skal også have skrevet færdigt om processen fra vi så stillingsopslaget og til vi fik tilbudt stillingen. Og så er de første flyttekasser blevet hentet, så nu skal der pakkes og findes ud af, hvordan det rent praktisk foregår med flytningen 🙂

Jeg glæder mig til at komme igang med det hele og håber samtidig at få tid til lidt hygge med ungerne, som er færdige med al pasning. Det er kun Luna og Victor der skal i skole indtil vi flytter, men ingen SFO, børnehave eller tidlige tog, der skal nås 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s