Forstyr venligst ikke i aften ;-)

Endelig kommer det. Vi har ventet så længe. Faktisk helt siden vi var til samtale på Christiansø for 6 uger siden og hørte at Puk og Herman havde været på besøg.

Nogle af jer har måske set de første par udsendelser af “Puk og Herman går i land”, hvor de besøger 7 danske små øer og 1 svensk. I aften kl. 20.00 går de i land på Christiansø. Herman skal rundt på øen og finde de lokale råvarer, mens Puk skal rundt og invitere nogle af øens beboere til middag.

Vi glæder os rigtig meget til at se, hvad de finder derovre. Vi glæder os til at se øen igen. Vi glæder os til at se, dem vi har snakket med – og også dem vi ikke mødte. Og børnene glæder sig til et gensyn med deres kommende venner 🙂

Hvis der er nogle, der er nysgerrige efter at vide, hvor vi skal bo, så kan jeg fortælle, at det ikke er afgjort endnu. Men formentlig bliver det i Gaden på Christiansø på den side, der vender ud mod vandet. Der er flere boliger i spil, så vi ved ikke præcist endnu, hvilken vi får. Da de ikke alle er helt færdige med at blive istandsat, når vi flytter, starter vi nok i noget midlertidigt, Hestehytten som det ser ud lige nu. Men så kan vi også nå at lære de andre lidt at kende, inden vi skal til at pakke ud og bruge tid på det 😉

Men i aften er der ro i det lille hjem fra 20-21. Hvis du vil os noget, så vent til bagefter, for vi tager sikkert ikke telefonen 😉 Iihh hvor vi glæder os!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s