Et strejf af Christiansø

I aften har været en skøn aften ❤
Vi havde en isdate med Morten og Marie, som også skal til Christiansø. Vi mødte dem på havnen i Rønne, da vi var på vej til samtale, og der var bare god kemi og hyggesnak med det samme. At de så kommer fra Vejle og Morten har haft Albert til musikalsk legestue er jo virkelig pudsigt 🙂 verden er ikke ret stor nogen gange.

Vi havde aftalt at mødes ved Skyttehushaven i Vejle, så vi lavede en lille udflugt ud af det. Der blev lavet pastasalat af, hvad køkkenet gemte, og så kørte vi afsted i god tid. Vejret var godt, omend lidt køligere end de havde lovet, men stadig dejligt vejr. Efter vi havde spist, legede ungerne, mens vi ventede på at klokken skulle blive 18.30, så vi kunne gense Marie og Morten og møde deres to drenge, som ikke var med på Christiansø.

20130611-223921.jpg

20130611-223952.jpg

Desværre skete der det klokken 18, at ishuset lukkede. Det havde vi lige glemt at tjekke, så vi måtte hurtigt finde på noget andet. Det andet blev så pandekagehuset i Brejning 😉 Et skønt sted med lækre pandekager. MUMS 🙂

Ungerne, der jo ikke har mødt hinanden før, legede godt sammen med det samme, så det tyder godt. På et tidspunkt bliver de sendt ned til stranden, så kan de voksne få snakket lukning af firma, flytning, arbejde og andre kedelige voksen-ting. Men hvor er det fedt at have nogen “at følges med” i den her process. Der er mange ting, vi skal forholde os til og nå i løbet af de næste par måneder, og så er det rart at vide, at man ikke er helt alene.

20130611-224601.jpg

Vi håber, at vi når at mødes med de dejlige mennesker igen inden 1/9, ellers glæder vi os rigtig meget til at tilbringe de næste år sammen med dem – og ca 100 andre – på skønne Christiansø ❤

One thought on “Et strejf af Christiansø

  1. Pingback: Hils på vores kommende naboer | kringlet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s