Visse ting kommer jeg ikke til at savne

Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent og arbejder på et plejehjem som nattevagt. Jeg er glad for mit arbejde, det at være nattevagt passer rigtig godt til vores familie lige nu. Med en mand, der er selvstændig, giver det noget fleksibilitet, at jeg kan aflevere børn i børnehave og skole, inden jeg går i seng, uden de skal i morgenpasning, og jeg kan nå at hente, når jeg er færdig med at sove. Hvis der er møder eller andet, har jeg mulighed for at sove kortere tid om dagen, men så sove igen om aftenen. Det er også ret fantastisk at vide, at når jeg går hjem torsdag morgen, så skal jeg først møde ind igen en uge efter 🙂 Jeg elsker min friuge 🙂 🙂

Når det så er sagt, så må jeg også erkende, at jeg ikke kommer til at savne nattevagterne. Stemningen om natten, som er helt speciel, når alle sover, når dagen gryr og fuglene vågner, den kommer jeg til at savne. Nætterne hvor vi pjatter og griner, nætterne hvor vi har mere alvorlige snakke og diskussioner, dem kommer jeg til at savne. Men det at skulle låse døren udefra om aftenen, mens hele familien sover, det kommer jeg ikke til at savne! Jeg glæder mig til at kunne sove sammen med min familie hver nat og vågne sammen med dem hver morgen 😉

Godnat! Nu vil jeg nå at sove nogle få timer, inden ældsten skal til læge og tøsen skal have en veninde med hjem, og de to små, som ikke er så små mere, skal hentes.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s