Alle de der små ting der skal huskes til tiden

Dem er der en del af. Alle de ting, der skal opsiges til tiden, betalinger der skal stoppes osv. Men nu er der lige lidt mindre at huske på. Jeg har lige siddet og udmeldt Luna, Victor og Albert fra børnehave og SFO fra 15/7. Det var godt nok lige en smule vemodigt, for vi har virkelig været glade for alle tre steder, så det bliver hårdt at sige farvel, når de har sidste dag 😦

Betaling til Mentiqa er stoppet for denne gang. Men planen er, at Mads skal tilbage dertil i 8. kl. så det er jo bare en slags orlov, han holder i et år. Skolen på Christiansø går kun til 7. kl. og det skal Mads i efter ferien. Som regel tager børnene så på efterskole på Bornholm, men Mads vil selv gerne tilbage til Mentiqa i 8. og 9. kl. Vi er så heldige at min kære bror og svigerinde bor i Odense, så Mads flytter ind hos dem næste sommer. Det er vi dem dybt taknemmelig for, da han kan få sit ønske om skole opfyldt samtidig med at vi som forældre ved, at han bor et sted, hvor han er elsket og vil blive en del af familien. Vi ser det også som et privilegie, at Mads og de to fætre får mulighed for at komme tættere ind på hinanden, hvilket nok ikke ville være sket ellers pga. den store aldersforskel.

Planen er at Mads skal gå i skole i Odense i et par uger for så at komme hjem i en uges tid. Det er ikke muligt bare at komme hjem en weekend, da båden til Christiansø ikke sejler i weekenden om vinteren. Heldigvis er Skype opfundet, så vi har mulighed for at have daglig kontakt med vores store dreng, når han flytter.

 

Og så skal I da lige have dagens smil fra Albert.

Vi sidder og snakker om Christiansø og at bilen ikke skal med derover. Hvortil Albert siger: Når vi skal køre, skal vi huske at tage til Bornholm 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s