Så blev nøglerne afleveret

Er lige kommet hjem fra sidste træning med sommerspring. Min sidste dag som træner i Gauerslund Gymnastik.

Jeg har de sidste fire år brugt rigtig mange dejlige timer i hallen som træner for en masse børn. Jeg har mødt en masse skønne mennesker, som bliver svære at undvære. Det har været fantastik at opleve de små sejre, glæden når et spring lykkes, når grænser rykkes lidt, når 50 3-4 årige ligger helt stille og lytter til musik i et par minutter, når de tør forsøge at komme rundt i et kraftspring første gang. Jeg er taknemmelig for at have fået lov til at opleve det.

Det er også i hallen jeg selv har været gymnast. Det er der jeg har hygget mig med Karle og piger-holdet. Det er der jeg har lært at slå kraftspring, lave salto, lavet skøre og sjove serier, grinet rigtig meget, hygget, spist kage og drukket øl, haft nogle fede fester og venskaber har udviklet sig.

Jeg har fået så meget tilbage ved at være en del af foreningen, som jeg nødigt var foruden. Det var vemodigt at sige farvel, og jeg kommer til at savne mine mandage og onsdage i hallen.

Men nu er nøglerne afleveret. Nye tider kommer, og jeg skal langt væk og have Danmarks østlige gymnastikhold 🙂 og jeg glæder mig. Det bliver noget helt andet med forskellige aldre og niveauer på samme hold, men det bliver helt sikkert sjovt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s